Cumpara acum articole de Craciun si beneficiezi de 15% reducere !


Livrarea produselor

LIVRARE SI PLATA 

2.1 Dupa confirmarea comenzii, Clientul/Cumparatorul este de acord sa plateasca contravalorea produselor in sistem de ramburs (in cazul in care a ales aceasta metoda), plus transportul (daca este cazul). 

2.2 Informatiile solicitate in cazul platilor online intra sub incidenta conditiilor de utilizare a procesatorilor de plati, iar Davade Shop SRL nu va solicita si nu va stoca niciun detaliu referitor la cardul dumneavoastra. Netopia SRL(Mobilpay) este procesatorul de plati online, folosit de Vanzator.

 

DREPTUL DE RETUR 

3.1 Legislatia( Ordonanta de urgenta 34/2014) prevede "consumatorul are dreptul de a

denunta unilateral contractul la distanta, in termen de 14 zile lucratoare, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Singurele costuri care pot cadea in sarcina consumatorului sunt cheltuielile directe de returnare a produselor". 

3.2 Cumparatorul/Clientul suporta taxa de transport pentru returi, suma care va fi scazuta din valoarea ce urmeaza a fi returnata. Clientul/Cumparatorul este de acord ca returnarea banilor se va face numai prin virament bancar, in contul iban mentionat de Client/Cumparator. Banii se vor returna in maxim 7 zile lucratoare, de la primirea coletului de catre Vanzator. 

3.3 In cazul in care Cumparatorul/Clientul doreste sa schimbe produsul cu altul, va achita taxa de transport, plus diferenta daca este cazul. 

3.4 Cumparatorul/Clientul se obliga sa ambaleze produsul/produsele corespunzator, pentru a nu fi deteriorate la transport.. 

3.5 Cumparatorul/Clientul trebuie sa anunte telefonic sau prin email faptul ca doreste sa returneze in maxim 14 zile de la primirea coletului. Conditia de returnare este ca produsul sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat: in ambalajul original cu toate accesoriile si etichetele, fara semne de utilizare, montare sau demontare in cazul bucatariilor, casutelor de papusi sau alte jucarii ce necesita montare pentru utilizare. Vanzatorul isi rezerva dreptul de a refuza retururile care nu respecta aceste conditii.

FUNCTIONAREA SITEULUI https:/trendykids.ro

4.1 Administratorul site-ului https:/trendykids.ro isi rezerva dreptul de a modifica in orice moment continutul acestui acord, fara notificarea prealabila a persoanelor care il utilizeaza. Cumparatorii/Clientii vor avea acces permanent la termenii si conditiile de utilizare a serviciilor, pentru a le putea consulta in orice moment. 

4.2 In scopul accesarii si utilizarii anumitor sectiuni ale website-ului poate fi necesara crearea unui cont personal. Prin prezenta Clientul/Cumparatorul declara ca isi asuma integral responsabilitatea pentru toate si oricare dintre activitatile realizate prin intermediul contului pe care il deschide pe website. In cazul in care securitatea contului este compromisa, Clientul/Cumparatorul trebuie sa anunte imediat administratorul site-ului. Vanzatorul nu este responsabil pentru daunele care va sunt cauzate sau care sunt cauzate tertilor de orice fel, prin utilizarea neautorizata a contului. 

4.3 Prin folosirea site-ului https:/trendykids.ro, Clientul/Cumparatorul se declara de acord asupra faptului ca legile romane vor guverna Termenii si conditiile de utilizare si orice disputa de orice fel care ar putea sa apara intre Vanzator si Client/Cumparator. In cazul unor eventuale conflicte se va incerca mai intai rezolvarea acestora pe cale amiabila, iar daca rezolvarea pe cale amiabila nu va fi posibila, conflictul va fi solutionat in instanta, la sediul S.C. Davade Shop SRL, in conformitate cu legile romane in vigoare. 

4.4 Vanzatorul isi rezerva dreptul de a modifica structura si interfata oricarei pagini sau subpagini a site-ului https:/trendykids.ro in orice moment si la orice interval de timp ales, avand dreptul de a intrerupe temporar sau permanent, partial sau in totalitate serviciile puse la dispozitia publicului prin intermediul acestui website fara vreo notificare prealabila individuala sau generala. 

4.5 Vanzatorul nu isi asuma raspunderea pentru eventualele greseli de tehnoredactare.

X
gazduire website gazduire web