Cumpara acum articole de Craciun si beneficiezi de 15% reducere !


Politica de retur

Politica de retur

Legislatia (Ordonanta de urgenta 34/2014) prevede "consumatorul are dreptul de a denunta unilateral contractul la distanta, in termen de 14 zile lucratoare, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv.

Singurele costuri care pot cadea in sarcina consumatorului sunt cheltuielile directe de returnare a produselor.

Cumparatorul/Clientul suporta taxa de transport pentru retur, suma care va fi scazuta din valoarea ce urmeaza a fi returnata. Clientul/Cumparatorul este de acord ca returnarea banilor se va face numai prin virament bancar, in contul iban mentionat de acesta.

Banii se vor returna in maxim 7 zile lucratoare de la primirea coletului de catre Vanzator. In cazul in care Cumparatorul/Clientul doreste sa schimbe produsul cu altul, va achita taxa de transport, plus diferenta daca este cazul.

Cumparatorul/Clientul se obliga sa ambaleze produsul/produsele corespunzator, pentru a nu fi deteriorate la transport.

Cumparatorul/Clientul trebuie sa anunte telefonic sau prin email faptul ca doreste sa returneze in maxim 14 zile de la primirea coletului.

 

Conditia de returnare este ca produsul sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat: in ambalajul original cu toate accesoriile si etichetele, fara semne de utilizare, montare sau demontare in cazul bucatariilor, casutelor de papusi sau alte jucarii ce necesita montare pentru utilizare, impreuna cu factura in original sau copie.

Vanzatorul isi rezerva dreptul de a refuza retururile care nu respecta aceste conditii.

 

Completeaza formularul de retur din pachet, impacheteaza produsul returnat si impreuna cu formularul si originalul sau copia bonului fiscal (sau facturii), trimite-l la adresa : S.C Davade Shop S.R.L., Adresa: str Horei, nr 6, cam 2, Oras Pantelimon, judet Ilfov, ROMÂNIA.

 

Atentie: nu este posibil returul coletului personal, la sediul firmei, acesta trebuie livrat. Banii iti vor fi rambursati in cel mult 7 zile calendaristice de la receptia returului.

 

Ai grija de coletul tau! Pentru siguranta produselor, iti recomandam sa alegi firme de curierat sau sa trimiti coletul solicitand confirmarea primirii.

NU ACCEPTAM COLETE RETURNATE PRIN POSTA ROMANA, SAU COLETE CU PLATA LA LIVRARE.

 

Important de retinut: 

– Returnarea o faci pe cost propriu, cost care nu va fi rambursat. 

– Esti raspunzator pentru diminuarea valorii produsului, ca urmare a utilizarii lui intr-un mod care trece peste cel necesar pentru a constata caracteristicile functionarii produselor. 

– Nu uita sa atasezi originalul sau copia dovezii de cumparare (factura). 

– Termenul returnarii platii este de 7 zile din momentul in care coletul ajunge la noi si este receptionat. 

– Te rugam sa specifici contul tau bancar in care doresti sa ti se returneze contravaloarea produsului. 

– Nu ne trimite colete cu plata la livare – nu avem posibilitati tehnice de a primi un astfel de colet. 

– Avand in vedere siguranta coletului si timpul de livrare al acestuia, sugeram sa trimiti produsele printr-o firma de curierat.

X
gazduire website gazduire web