Transport GRATUIT la comenzi de peste 350 Lei

Termeni și condiții de utilizare

Pentru mentinerea corectitudinii informatiilor expuse pe site, DAVADE SHOP SRL precizeaza ca imaginea produselor are caracter informativ, iar produsele livrate pot diferi de imagini in orice mod, datorita modificarii caracteristicilor, design-ului, fara notificare prealabila de catre producatori.
De asemenea, unele caracteristici sau pretul produselor prezentate pe www.trendy-kids.ro, pot fi modificate de catre DAVADE SHOP SRL fara preaviz sau pot contine erori de operare.
De asemenea, din considerente legate de spatiu si coerenta structurii informatiei, uneori descrierile produselor pot fi incomplete, insa DAVADE SHOP SRL face eforturi de a prezenta informatiile cele mai relevante.
Promotiile/ofertele prezente pe SITE sunt valabile in limita stocului disponibil.
www.trendy-kids.ro poate contine si link-uri catre alte site-uri. DAVADE SHOP SRL nu este responsabila de politica de confidentialitate practicata de acestea precum si de orice alta informatie mentionata pe aceste site-uri.
In cuprinsul prezentului document, urmatorii termeni folositi cu majuscule vor avea, daca din context nu rezulta altfel, intelesurile specificate mai jos:


UTILIZATOR: reprezinta persoana care acceseaza SITE-ul, www.trendy-kids.ro, in scopuri private sau profesionale si care a acceptat Conditiile de Utilizare ale prezentului SITE, indeplinind in acest sens toate cerintele procesului de inregistrare.


CLIENT: reprezinta persoana care acceseaza SITE-ul, www.trendy-kids.ro, in scopuri private sau profesionale si care a acceptat Conditiile de Utilizare ale prezentului SITE, indeplinind in acest sens toate cerintele procesului de inregistrare, ce initiaza si finalizeaza o comanda.


UTILIZARE ABUZIVA: reprezinta utilizarea SITE-ului, www.trendy-kids.ro, intr-un mod contrar practicii in domeniu, a reglementarilor si ale legislatiei in vigoare sau in orice alt mod care poate produce prejudicii DAVADE SHOP SRL.


COMANDA: reprezinta un document electronic, generat ca urmare a accesarii SITE-ULUI, www.trendy-kids.ro, de catre un CLIENT, ce intervine ca forma de comunicare intre SOCIETATEA DAVADE SHOP SRL si CLIENT.


CONTRACT: reprezinta o COMANDA confirmata de catre SOCIETATEA, DAVADE SHOP SRL, prin care SOCIETATEA este de acord sa livreze CLIENTULUI produse si servicii, iar CLINETUL este de acord efectueze plata acestora.


UTILIZATORII/CLIENTII acestui SITE sunt rugati sa citeasca cu atentie termenii si conditiile de utilizare urmatoare.
Termenii si conditiile urmatoare sunt considerate a constitui prevederi minimale aplicabile, utilizarea SITE-ului supunandu-se de drept prevederilor generale ale legislatiei in vigoare.
Termenii si conditiile de utilizare pot fi modificate oricand prin actualizarea prezentului SITE, www.trendy-kids.ro, aceste modificari devenind obligatorii cu efect imediat pentru toti UTILIZATORII/CLIENTII.
Prin accesarea SITE-ului, www.trendy-kids.ro, UTILIZATORII consimt sa respecte termenii si conditiile prezentate in continuare precum si legislatia aplicabila.

Acest site este deținut de DAVADE SHOP SRL, societate comercială de naționalitate română, înregistrată la O.N.R.C. Bucuresti cu nr. J23/1512/2019, având cod fiscal 40909388, cu sediul social în, Ilfov,Loc. Pantelimon,Str. Horei 6 C ,  și funcționează conform legislației române în domeniul său de activitate.

Hainele comercializate in magazinul online www.trendy-kids.ro sunt noi si originale.

Comenzi

Comanda minima impusa este de 19,99 lei. Toate preturile afisate pe site sunt in RON si contin TVA. Preturile afisate nu contin taxele de transport. Aceste taxe vor fi trecute separat pe factura fiscala.

Factura fiscala se emite conform legislatiei in vigoare din Romania si se trimite impreuna cu produsele comandate la adresa de livrare. Comenzile facute in zilele lucratoare, pana la ora 16, ora Romaniei, se expediaza in cel mult doua zile lucratoare.

Conform legilor in vigoare, comanda facuta pe acest website se considera un contract intre utilizator si SC SEBRA STYLE SRL si trebuie executata de catre ambele parti. Aceasta inseamna ca DAVADE SHOP SRL se obliga sa livreze produsele si serviciile comandate, iar utilizatorul se obliga sa plateasca contravaloarea comenzii.

Ne rezervam dreptul de a modifica preturile afisate pe website atunci cand consideram ca acest lucru este necesar.

DAVADE SHOP SRL foloseste serviciile altor companii, de exemplu pentru transport, plata, etc. Responsabilitatea pentru aceste servicii revine integral firmelor prestatoare de servicii. Este responsabilitatea utilizatorului ca inainte de folosirea acestor servicii sa cunoasca si sa accepte conditiile si termenii serviciilor.

Inregistrarea ca membru

Pentru crearea contului de client sunteti de acord sa furnizati informatii adevarate, corecte, actuale si complete despre dumneavoastra, in functie de specificatiile din formularele aferente si sunteti de acord sa furnizati aceste informatii corect si complet.

In cazul in care consideram ca obligatia aceasta nu este respectata, ne rezervam dreptul sa va blocam accesul la serviciile noastre fara o notificare prealabila, pe perioada determinata sau nedeterminata.

Autentificarea ca membru pe acest site, implica alegerea unui nume de utilizator si a unei parole. Pastrarea in siguranta a parolei de acces reprezinta responsabilitatea dumneavoastra, consecintele oricarei activitati desfasurat prin folosirea parolei revenindu-va integral.

Sunteti de acord sa ne instiintati imediat despre orice pierdere a parolei sau despre eventuale semne de activitate neautorizata sub numele dumneavoastra de utilizator.

Confidentialitatea datelor personale

DAVADE SHOP SRL se angajeaza sa respecte cu strictete confidentialitatea datelor clientilor sai si se angajeaza sa nu transmita datele personale ale clientilor catre terti.

Datele solicitate pe acest site sunt: numele, prenumele, numarul de telefon, domiciliul si adresa de email. In momentul in care doriti sa cumparati online vi se vor solicita suplimentar: adresa de livrare, adresa de facturare si modalitatea de plata.

Datele personale ale utilizatorului vor putea fi folosite de catre www.trendy-kids.ro numai in scopul declarat al acestui site, pentru a trimite utilizatorului confirmarea si livrarea comenzilor.

Copyright

Site-ul si toate elementele acestuia (grafica Web, texte, programe etc.) sunt aparate de legea pentru protectia drepturilor de autor. Folosirea fara acordul nostru a oricarui element cuprins in acest site se pedepseste conform legilor in vigoare.

Limitare de responsabilitate

Ca urmare a legislatiei in vigoare, magazinul nu are nici o responsabilitate in ceea ce priveste:
– intarzierile la livrare datorate furnizorului, curierului sau din alte motive.
– deteriorarile, distrugerile, pierderile survenite pe timpul transportului pana la destinatar, care cad in sarcina transportatorului.
– informatiile eronate furnizate de cumparator. Acesta are posibilitatea corectarii oricand a datelor personale din contul creat pe site.
– posibilitatea de a contacta virusi prin accesarea acestui magazin sau prin primirea de e-mail-uri cu caracter informativ sau promotional.
– neplacerile create de intreruperea accesului in magazin datorate furnizorului de servicii internet (ISP).
– continutul sau natura site-urilor prin link-urile carora un client ajunge in magazin.

Ne rezervam dreptul de a refuza o comanda in orice moment al procedurii de comanda din mai multe motive, printre care:
– produsul comandat nu este pe stoc
– identificarea unei erori in informatiile despre produs, inclusiv pretul sau o oferta promotionala.

Daca intervin probleme la o comanda va vom contacta prin email sau telefonic.

Politica de returnare

Returnarea produselor se poate face in termen de maximum 14 zile, in starea initiala, fara modificari fizice.

In cazul retururilor, taxele de transport sunt suportate de catre client.

Contravaloarea comenzii va fi returnata in maximum 30 de zile de la primirea coletului de retur. La fel se va proceda si in cazul in care se doreste inlocuirea produsului si nu returnarea sumei de bani.

Plata se face in contul bancar al persoanei pe numele careia s-a emis factura. Clientul se obliga sa furnizeze contul bancar pentru returnarea sumei de bani.

Livrare gratuită în toată țară
Retururi ușoare în 14 de zile
Produse noi
100% Checkout securizat
logo

Cumparaturile online sunt mai eficiente din toate punctele de vedere: economisiti atat timpul care este foarte pretios, cat si banii. Scopul nostru este acela de a oferi clienților noștri o gama larga de haine pentru copii. Oferim servicii excelente cat si avantajul unei experiențe plăcute si sigure a cumpărăturilor online. Promovam haine copii de calitate, iar clienții noștri vor fi pe deplin mulțumiți. In magazinul online pentru copii veți găsi cele mai noi tendințe in moda hainelor pentru copii. Hainele pentru copii sunt confortabile si elegante si dăruiesc încredere in sine si dispoziție colorata. 

Abonează-te la newsletter

În oferta noastră vor apărea în curând mii de produse noi din care să alegi. Te invităm să descoperi care sunt câteva din hăinuțele de copii pe care le vei putea achiziționa de îndată ce sunt puse în vânzare în magazinul nostru online.

Copyright © 2019-2022 DAVADE SHOP SRL
CUI 40909388 J23/1512/2019
Toate drepturile rezervate.
euplatesc